sábado, 24 de marzo de 2012

Article d'Opinió


Hola jo hem dic Angy Vinent, soc reportera del diari Menorca i avui tractarem un tema, que crec que es molt important per conscienciar a la gent: els temps que estem vivint de entre guerres, però millor començarem comentant la situació que ens ha portat això.


Durant aquesta guerra que acabem de passar, ens ha afavorit molt el fet de que Europa ens necessités per recuperar-nos  ja que  ens van demanar molt de diners i no mes els diners sinó que materials ja tot estava destrossat i havien de tornar a construir les ciutats. Això va provocar que tots tinguéssim feina, que la producció pugés desorbitadament.


Però la bona vida se’ns acabarà prest si seguim així. Sens està anant d eles mans la manera en què gastem! Si seguim així arribarà un moment en què deurem més del que tenim i no podrem viure. M’explico; ara que veiem que el mercat b avé, que l’economia s’ha tornat a reactivar, ens estem motivant i estem abusant de la consumició. La gent se està endeutant amb el banc perquè el simple fet de que volen el luxe de tenir un cotxe, una ràdio... però és realment necessària? Ens hem de plantejar que pot arribar un moment en que la economia es torni a saturar, i ens quedem sense feina, no tinguem res a produir... llavors ens quedarem sense sou, i com penseu pegar tots els deutes que teníeu amb el banc? Hauríeu de ser prudents.

Amb aquest article no m’agradaria ofendre a ningú, simplement m’agradaria conscienciar a la gent del que ens pot venir a sobre per imprudència. També es veritat que tots tenim dret a qualsevol luxe, com un cotxe. Però no creieu que la millor manera, ara que tots tenim un sou, seria ahorrant i quant es tinguessin els suficients diners comprar-ho? Us  deixo pensat aquesta qüestió. Bon dia a tots.

2 comentarios:

  1. Companyes, aquest blog pareix un Flower Power, podriem posar-li un poc de formalitat.
    Tot i aixi, molt bona feina.

    ResponderEliminar
  2. no se a ont li veieu les flors, crec que aquest blog està molt currat i el fons es perfecte per els temps que corren, reviseu els vostres apunts i voreu com no es flower power!!!!

    ResponderEliminar